Sea Wolf

FITXA TÈCNICA

Nom del joc: Sea Wolf

Fabricant: Midway

Any de desenvolupament: 1976

Categoria: Videojoc de dispar


Informació de la plataforma de maquinari:

  • CPU: Intel 8080
  • So implementat amb lògica discreta


Desenvolupador principal: Dave Nutting

Compositors de la música: N/A


HISTÒRIA DEL JOC

Història del desenvolupament:

Per el desenvolupament de Sea Wolf, Midway agafà la idea del joc electromecànic Sea Devil de la meitat dels anys seixanta desenvolupat per Sega, que fou el primer joc que hi necessitava una moneda de vint-i-cinc centaus per proporcionar una partida. Tant d’èxit hi va tindre que es veneren unes deu mil unitats. La màquina utilitza una combinació d’elements electromecànics amb tècniques típiques de videojocs per obtindre un resultat que destaca encara avui per la seua originalitat i vistositat.

Descripció general del joc:

Dirigim un submarí amb un periscopi que ens presenta aquest moble de Midway. El nostre objectiu hi és llançar míssils e impactar als vaixells que es creuen a la part superior de la pantalla. Hi apareixen des d’ambdues direccions i amb diverses velocitats. Unes mines a la part inferior de la pantalla són les responsables de fer-nos difícil l’existència i fer més difícil la nostra tasca. Disposem de seixanta segons per partida amb la possibilitat d’ampliar en vint segons més quan arribem als dos mil punts. Per això haurem d’aprofitar bé cada míssil, doncs per cada cinc el nostre submarí haurà de carregar i perdre temps. A més, la selecció d’enemics per derivar hi és primordial, doncs cadascú proporciona una puntuació.

Curiositats:

El nom d’aquest joc es tomà d’un submarí dels Estats Units.


HISTÒRIA MÀQUINA ARCADE VINTAGE

Estat: OPERATIVA

Informació sobre la localització i l’adquisició de la màquina d’Arcade Vintage:

La màquina necessità d’una restauració general per part de Ricardo Fernández-Vega i Javier Herrero, atés que s’encontrava molt deteriorada. El periscopi es desmuntà completament per polir-lo i donar-lo una imprimació i pintura nova. A la placa del joc també es repararen diverses pistes electròniques i diversos components electrònics addicionals.

Enllaços a altres webs relacionades:

https://www.arcade-history.com/?n=sea-wolf-model-596&page=detail&id=2339

https://web.archive.org/web/20070503082447/http://marvin3m.com/arcade/seawolf.htm